BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 23, 2009

TOLONG!!!!

Argh!!!!apa dah jadi ngan aku nih..knape la time2 camni nak merindu kat org pulak..knape mesti kna ingat kat ejat time aku perlu tulis cite ni siap2...penin2...terus idea n mood nak menulis terbang pergi aura cahaya...huhuhu...dahla tu, nak msg dia pun aku takut..nak wat cmne nih?? selalu aku ngadu kat kecik (kalau hal sal ejat), tapi ni kecik aku rse da slamat smpai pun kat tempat susilo bambang yudhoyono tuh...(jakarta)...Takkan nak minta tolong aish..maunya aku kna marah lagi sampai kecik kepala..(slalunya aku kecik kepala ke kalau kna marah ek? tak penah test ag...)...cmne nih..tolong lah aku..apa aku kna buat...aku rindu ejat...nak cam dulu balik...huhuhu...

Buat kecik: budak kecik tak besr...kalau ko teron9 n terbuka blog aku ni..terbaca post nih, tulunlah aku...aku rindu ejat..nak wat cmne nih???? ko bgtaw aku ek..jgn ym..komen kat sini taw...wargh!!!!..rase cm nak nanges pon ada...huhuhuhu..angau aku da dtg balik ker????kecik tolong ye...pliz..
p/s: jgn lupa ole2..hehehehe

1 comments:

kechik said...

nad..
esok aku alek..
nanty aku msj ko ye..
no need to worry..
i miss you damn much!!
tp aku taw ko agy rindu ejat kan??
hahahaha
aku rindu gile kat faris..
nad..
lau ko on9..
swuh faris tggu aku taw..
ckp im sorry..
xcontact die..
aku mmh sibuk ngan training..
neh pon almost nak pengsan..
hukkk...
penat..
but enjoy gile..
hahahah...
ckp faris aku rindu gile kat die...
if ko ase nka msj ejat ko msj je la..
xde prob pon..
korg kan kawan..
see you!!