BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 25, 2011

wow! sweetnya

Okeyh dearest, ini adalah entry gila tataw pape yang aku tulis mengarut masa tengah hujan lebat smbil tunggu kelas Lit Crit.

Cara-cara to be sweet to seorang gadis. (Okeh, ridiculous kan, aku pun tataw nape aku tulis nih..)

1. masa die tgah stress, call her and ajak dia makan aiskrim and buy her a piece of cake. (Blackforest Cheesecake should be okey..hee)



2. Tgah hujan lebat and she's waiting for the rain to stop. Pergi jumpa dia and offer yourself to send her. (dia akn terharu n die takkan tolak)

3. Wish her Good Night every night and Good Morning every morning. (in 3 or 4 different languages)

4. Ask her, what she wants for her birthday and try to fulfill them. (Selalunya dia mesti akn ada wishlist.) hehe

5. Appreciate her for every little thing that she has done for you. Even if it's a very simple thing that everyone else will do too. (at least with a thanx)



nota: aku tataw ape yg aku tgah fikir. so, cut the crap. ini post merapu. sila abaikan. tq.

3 comments:

Anonymous said...

utk a**m ke??haha

Si Kure-kuree said...

errk..tak kot..hahaha

Lyea said...

erm..nombor 1 cikpah dah pernah buat kat Pali, waktu dia demam cikpah ajak dia g secret recipe and belanja dia makan kek yg dia suka. Sweet tak.. Sweet tak.. Nom 2 Pali pernah buat. Pinjam kete kawan dia semata-mata nak ambik cikpah kat HS yg tengah tunggu hujan stop. Ngee.. Nom 3 selalu.. Tapi 2 bahasa je la Morning sayang. Which is Morning in english and sayang in malay. Bole terima tak?haha. Nom 4 dah. Nom 5 dah. :)))