BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 10, 2011

boyfriend saya budak ENGINE...

soalan atau penyataan..??? kalau nak ikutkan tajuk yang tertera di atas ni adalah satu jenis sentence which can be considered as a statement..satu kenyataan..

BOYFRIEND SAYA BUDAK ENGINE..

Kenapa saya tibe2 post entry pasal ni?? Sebab saya sengaja suka2 nk cakap pasal satu isu yg sering diperkatakan..selalunya, gadis2 kat uia ni akan sangat bangga if boyfren dorg atau teman tapi mesra dorg budak engine..kenapa ye??? adakah sebab prestigenya budak engine tu, so sebab tu dorg sangat banga dengan status gepren kpada seorg budak engine???

I never have any boyfren..(satu knyataan yg tipu..)..seorang budak engine..(ini pun satu kenyataan yg tipu...) hahaha..

ikut experience, tadelah rase bangga mana ada boyfren budak engine..mungkin itu sbb situasi diluar uia..tp kalo kat dalam??? mungkin ye, ada sesetengah org yg rase bangga..kenyataan,
A: owh, aku dah kapel dah..
B: ngan sape???
A:Ngan budak tu..
B: die budak ape?
A: Engine..hehe..(muka bangga)
B: yeke??? Wow!!..

Best sangat ke ada boyfren budak engine ni?? Bahagia sangat ke? Mereka juga manusia biasa..n tak semestinya ada pasangan hidup budak bukan engine tak cool.. Persoalan2 saya, hanya anda yg berboyfrenkan budak engine je mampu menjawabnya..hahaha..sometimes ape yg kita fikir cool is not cool anymore..time is passing by..lalalalallala~

nota: i'm not supporting COUPLING, i'm just mentioning the situation..

5 comments:

si kuat semangat said...

tapikan ...saya lagi bangga kalo boifrenz budak medic.....riak habis muka sambi hilang kedut kalo bgtaw boyfrenz budak medic..ahahahhaahha

Si Kure-kuree said...

huhu..btollah tu,,tp since kat sini tade budk medic, so, tggal engineers je la..klo sy ada bf budak medic, sy bahagia bling2 dah..hehehe

lalokgiler said...

awek saya budak2... camne lak tu???

lalokgiler said...

awek saya budak2 tadika... camne lak tu?? leh bangga x???

Si Kure-kuree said...

hahaha..bleh3..
erk..awak mmg suka budak tadika ek???
owh. lupe plak..awak npun kdg2 mcm bdak tadika..
nota: sjak bila aku bersaya awak ngn ko nih???hahaha